ARTICOLE, INDRUMARI

Prezenta sectiune cuprinde diverse informatii utile din aria domeniilor de competenta ale Cabinetului, in special dreptul civil , dreptul muncii si procedura civila. Nu lipsesc informatii din dreptul contractual, dreptul familiei, la fel de importante pentru marea majoritate a persoanelor fizice.

Periodic, aceasta va fi innoita cu noi articole din aceste ramuri de drept, in curand fiind disponibile si alte categorii.

Atrag atentia asupra faptului ca o informatie nu suplineste asistenta unui avocat; explicatia unor termeni juridici sau cunoasterea sumara a unor institutii de drept nu genereaza in mod automat o auto-aparare eficienta in fata instantei.

De asemenea, orice problema de natura legala in general nu se rezolva numai aplicand dispozitii limitate la informatia extrasa dintr-un anumit articol. Fiecare caz are particularitatea sa si trebuie analizat in ansamblul sau si, in acelasi timp, prin prisma tuturor principiilor de drept aplicabile in speta.

O consultanta juridica elimina posibilitatea omiterii unor elemente de drept foarte importante si care pot afecta iremediabil raporturile juridice ulterioare.
De asemenea, in cazul unui litigiu pot interveni situatii pe care o persoana fara pregatire juridica nu va sti sa le gestioneze in mod eficient.

De aceea, sfatul meu este ca, pe cat posibil, sa apelati la asistenta de specialitate.

Indiferent ca avocatul ales voi fi eu sau un alt avocat- important este sa fiti consiliati cu profesionalism, competenta si corectitudine.

Cu stima,
avocat Laura Herescu

Comments are closed.

Apel direct
Adresa