CONTACT

CONCEDIU DE ODIHNĂ – IULIE 2023

ÎN PERIOADA 1-31.07.2023 CABINETUL DE AVOCAT HERESCU LAURA ESTE ÎNCHIS.

 Persoanele interesate în vederea stabilirii unei programări pot transmite solicitările lor prin e-mail, programările efectuându-se în ordinea primirii lor, a urgenței și a agendei de lucru, pentru luna august. Răspunsurile vor fi redactate și transmise către solicitanți începând cu data de 1.08.2023.

Pentru situații procedurale urgente, clienții existenți ai Cabinetului vor  informa avocatul prin e-mail la care vor primi răspuns în funcție de urgența informațiilor transmise, caracterul urgent al acestora fiind apreciat în concret de către avocat. Pentru celelalte informări, răspunsul (dacă va fi cazul) va fi redactat după reînceperea programului de lucru.

CONTACT

titular Cabinet – avocat   HERESCU ELENA LAURA

date de contact:

Telefon: 0722.33.80.81

WhatsApp: 0722.33.80.81

e-mail: avocat.herescu@gmail.com

LOCATIE – Bucuresti, sector 6 , B-dul Iuliu Maniu, nr 52-72 ( Lujerului )

Deoarece este o realitate faptul ca unele persoane nu pot apela la un avocat numai in cursul saptamanii, am decis sa ofer un program de lucru extins partial si in cursul zilelor de sambata (onorariu parțial majorat).

Mentiune importanta: orice fel de tip de consultanta ( cu exceptia celei de la distanta) se ofera NUMAI in baza unei programari prealabile telefonice/e-mail , in concordanta cu timpul liber al clientului si agenda de lucru a avocatului, evitandu-se astfel situatiile deloc placute de suprapunere a doi sau mai multi clienti la aceeasi ora si, totodata asigurandu-se confidentialitatea totala a discutiilor dintre client si avocat, obligatie legala si imperativa de care avocatul trebuie sa tina seama in relatiile sale profesionale.

Programarile prealabile sunt de asemenea, o forma de respect pentru timpul clientului, acesta avand garantia ca va fi primit la ora stabilita, fara nici un minut intarziere.

Odata efectuata , programarea rezerva clientului cel putin o ora de consultanta de aceea , in masura in care, din orice motiv, clientul se razgandeste si nu se mai prezinta la ora stabilita, este rugat sa anunte cu cel putin trei ore inainte, pentru a nu prejudicia activitatea avocatului.

              Orar de lucru:

Luni-Vineri orele  10,30 – 19,00

Sambata orele  12,00 – 14,30 ( onorariu majorat parțial)

Duminica NU se stabilesc programări pentru consultanțe decât în cazuri excepționale  și doar cu majorarea onorariului  ( a se studia pagina cu onorarii estimative avocațiale).

Sâmbăta și duminica NU se lucrează cazurile preluate. Solicitarea expresă a clientului de a se efectua lucrări în regim de urgență în perioadele în care nu este program de lucru, atrage majorarea onorariului în mod corespunzător.

 

Interval orar pentru programari telefonice:

Luni – Vineri intre orele 10,30 – 19,00

In masura in care apelul nu poate fi preluat și sunteți interesați să fiți contactat ulterior, puteți transmite un sms cu numele dvs și solicitarea de contactare.

Avocatul poate fi angajat intr-o consultanță juridica sau se poate afla in sala de judecata – în astfel de situații nu se pot prelua apeluri telefonice. 

Se poate oferi consultanta si prin intermediul postei electronice, dupa prezentarea in detaliu a spetei ( prin e-mail), stabilirea si achitarea onorariului de catre client in contul Cabinetului.

De asemenea, se pot stabili consultanțe online (Skype, whatsapp video, telefonic) cu achitarea prealabilă a onorariului aferent.

Analiza cazului ( în sistem online – e-mail) se va efectua, in functie de complexitate, in ore/zile lucratoare.

La prezentarea onorariului, se va aduce la cunostința solicitantului si timpul estimativ necesar realizarii lucrarii, luand in calcul si gradul de urgenta al acesteia.

Analiza cazului va cuprinde analiza documentelor, sintetizarea normelor legislative aplicabile in speta, consecintele juridice si modalitatile de rezolvare ale acestuia ( in masura in care acestea exista).

NU SE OFERA CONSULTANTA GRATUITA, nici telefonic nici prin e-mail.

Pagina de Onorarii estimative – click AICI

Daca doriti sa solicitati o programare online, puteti folosi și formularul de mai jos (este posibil ca prin această metodă mesajul dvs să ajungă în spam și să nu poată fi observat)  inserand:

 • – numele dvs
 • – o adresa de e-mail valida
 • – in corpul mesajului:
  • descrieti pe scurt speta
  • daca aveti in vedere anumite zile/ore pentru programare, faceti referire la acestea
  • oferiti un numar de telefon de contact
  Your Name:
  Your Email:
  Your Comments:

Comments are closed.

Apel direct
Adresa